Rugbi

Jaume Genabat i Pau Rodríguez, primers fitxatges de la Santboiana

Rugbi. El pilar gironí, de 22 anys, i el centre vallesà, de 21 anys, arriben per reforçar dues línies en les que s’ha patit en aquesta temporada

La UE Santboiana ha presentat a les seves dues primeres incorporacions de cara a la propera temporada, el pilar Jaume Genabat i el centre Pau Rodríguez. Els dos joves jugadors arriben per reforçar dues línies, la primera i la tres quarts, en la que en la temporada que acaba de finalitzar s’ha patit per culpa de les lesions.

El gironí Jaume Genabat, de 22 anys, arriba després d’una etapa d’inactivitat per lesió. Va formar part de les categories formatives de l’USAP Perpinyà i del GEiEG. Ja va militar en la Santboiana la temporada 2015/16 i va jugar catorzè partits amb el primer equip. El seu físic és imponent ja que fa 1,89 m d’alçada i pesa 110 kg. En la presentació ha manifestat que té: “molta il·lusió per aportar el màxim possible al club i les ganes de tornar-me a sentir jugador de rugbi”.

El vallesà Pau Rodríguez, de 21 anys i conegut per Pope, arriba procedent del CR Sant Cugat on ha jugat els darrers tres anys en la divisió d’honor B i debutarà a la màxima categoria. Fa 1,70 m d’alçada, pesa 80 kg i va explicar en la seva presentació que afronta aquest repte: “com un salt a la màxima categoria, amb molta ambició per millorar personalment i divertir-me sobre el camp en un repte important que és jugar a la UE Santboiana”

El capità de la Santboiana, Afa Taulí, ja te emparaulada la seva renovació però no es farà efectiva fins que torni de la gira sud-americana que està fent amb la selecció espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)