Handbol

Pere Coll no continuarà com a entrenador del Sarrià

Handbol. Les seves obligacions professionals li impedeixen agafar les regnes de l’equip a la divisió de plata i el seu substitut podria ser Sergi Catarain, tot i que el club valora altres opcions

El primer equip de la UE Sarrià completarà diumenge una temporada històrica –la de l’ascens a la divisió de plata– amb la final de la copa Catalunya. Amb tot, dos dels artífexs de l’ascens, Pere Coll i Jordi de Toro, no continuaran com a primer i segon entrenador la temporada vinent per raons personals tot i l’esforç que ha fet el club, segons el seu vicepresident Jordi Paretas, perquè puguessin mantenir les mateixes funcions a la divisió de plata. Les obligacions professionals de Coll li impediran afrontar l’exigència de la nova categoria. Sergi Catarain, exjugador del club i entrenador amb experiència a plata (Bordils), és una de les opcions que valora el club, tot i que segons Paretas n’hi ha alguna altra sobre la taula. En qualsevol cas la decisió es prendrà en qüestió de dies.

Paretas assenyala que Josep Espar –segon entrenador del Wisla Plock– continuarà com a director esportiu i que la configuració de la plantilla, de fet, ja ha començat. “La primera baixa segura que tenim és la de Guillem Lozano, que aquest divendres se’n va Austràlia a fer un màster i s’hi estarà dos anys; després haurem de veure quins jugadors tenen problemes laborals pel fet de jugar a divisió de plata i si n’hi ha que no poden jugar els partits com a visitants”, precisa Paretas, que no descarta fer alguna incorporació sempre que compleixi amb el principal argument de l’entitat. “Som un equip amateur i no deixarem de ser-ho.” Alguns jugadors de l’equip juvenil tindran, això segur, protagonisme des del principi.

Respecte a la possibilitat que alguna de les joies del planter faci el salt al FC Barcelona, com van fer en el passat Joan Saubich, Guillem Lozano i Pere Arnau, Paretas diu que no en té coneixement. “Amb el Barça no tenim cap acord escrit de col·laboració, però no podem impedir que els jugadors joves puguin tenir l’experiència de jugar en un club com aquest.”

Insistència

El vicepresident també assenyala que encara no perd la il·lusió per convèncer l’internacional Joan Saubich, que va deixar l’handbol fa dues temporades, perquè s’afegeixi a l’equip. “Sempre li diem que té les portes obertes. Ho faig cada vegada que el veig. Seria una gran notícia, però la decisió només és seva.”

PROTAGONISTA

Estem molt contents amb la seva feina al capdavant de l’equip i li atribuïm tots els èxits d’aquesta gran temporada”

FINAL D’ETAPA

La final de la copa Catalunya de diumenge serà l’últim partit de Coll a la banqueta
Catarain no és l’única opció que tenim, però sigui la que sigui ho decidirem ràpid
Jordi Paretas
VICEPRESIDENT DE LA UE SARRIÀ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)