Golf

Adri Arnaus debuta en un ‘major’ i demà s’estrena en l’Obert dels Estats Units

Golf. El jugador moianès s’hi va classificar a principis de mes i jugarà en el camp de Pebble Beach, a Calofòrnia

Per primera vegada en la seva carrera esportiva Adri Arnaus jugarà un dels quatre grans tornejos del circuit mundial. El moianès disputarà a partir de demà l’Obert dels Estats Units, el tercer major de la temporada, que es jugarà en el camp de Pebble Beach, Califòrnia. Adri Arnau sortirà a jugar a les set i set minuts del matí i formarà tripleta amb el francès Clément Sordet i el nord-americà Tom Hoge.

El jugador català es va classificar per disputar l’Obert dels Estats Units el 3 de juny en la prèvia europea que es va disputar en el Walton Heath Golf Club, a Anglaterra. Va ser una jornada llarga de 36 forats i el moianès va aconseguir una de les catorze places que es repartien al ser vuitè amb voltes de 67 i 69 cops (-8).

En aquest Obert dels estats Units també hi seran presents el basc Jon Rham, el castellonenc Sergio Garcia i el canari Rafa Cabrera-Bello. El nord-americà Brooks Koepka és el gran favorit ja que ha guanyat el torneig els dos darrers anys (2017 i 2018), i en aquesta temporada també va aconseguir la victòria en el PGA, el segon major de l’any disputat en el mes de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)