Més esport

Anatoli Kàrpov tornarà a jugar a Platja d’Aro

Escacs. L’excampió mundial disputarà el Torneig Llegendes del VII Festival d’Escacs que es farà del 24 de juny a l’1 de juliol

L’excampió mundial rus Anatoli Kàrpov és la gran atracció del VII Festival d’Escacs que es farà a l’hotel Aromar de Platja d’Aro del 24 de juny a l’1 de juliol, el qual forma part del prestigiós circuit català d’oberts internacionals. El torneig Llegendes tornarà a aplegar Anatoli Kàrpov, que jugarà a ritme ràpid (15 minuts per jugador) i llampec (5 minuts per jugador) contra altres referents mundials: el serbi Ljubomir Ljubojevic, l’ucraïnès Oleg Romànixin i l’armeni Rafael Vaganian.

També es faran dos oberts internacionals, dividits en el grup A i el B. En el primer hi jugaran professionals de renom com el Gran Mestre ucraïnès Viktor Moskalenko, el Gran Mestre barceloní Marc Narciso Dublan i el Gran Mestre cubà Orelvis Pérez Mitjans. Els acompanyaran cinc mestres internacionals i dos mestres FIDE. També es jugarà la copa internacional Anatoli Kàrpov per a jugadors menors de 12 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)