Handbol

Salva Puig, l’entrenador del Sarrià pel debut a plata

Handbol. Era una de les opcions per dirigir l’equip sarrianenc un cop Pere Coll i Jordi de Toro van comunicar que no podien seguir a la banqueta

La Unió Esportiva Sarrià ja té tècnic per al curs que ve, el primer del club a la divisió d’honor plata. Salva Puig (Montcada i Reixac, 1979) és la opció escollida per Josep Espar i la junta del club, que tenien un ventall de tres o quatre opcions un cop Pere Coll i Jordi de Toro van comunicar que per motius laborals i personals no seguirien al capdavant de l’equip. Els dos artífexs de l’ascens eren la primera opció del Sarrià.

Salva Puig, exjugador de Barça (guanyador de la Lliga de Campions el 2005) i Granollers –en tres etapes, hi debuta a l’Asobal i s’hi retira, jugant precisament contra el conjunt blaugrana– entre altres, entrenava el Calella, amb qui va estar a punt de pujar a la 1a estatal en una fase organitzada pel club maresmenc.

El Sarrià posa en valor que Puig és un tècnic jove i amb ambició perquè vol, també, fer carrera a les banquetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)