Patinatge

Enlloc com a casa

Els esportistes catalans de la delegació de la Federació Espanyola de Patinatge disputaran el mundial a la seva terra i davant de familiars i amics

Hi ha patinadors en els onze esports que es faran

Disputar un mundial del seu esport a la seva terra, prop de casa o fins i tot a la seva mateixa ciutat, i fer-ho davant de la seva família i dels seus amics serà un al·licient més per als nombrosos esportistes catalans que formen part de la delegació de la Federació Espanyola de Patinatge que disputarà els World Roller Games de Barcelona. Del dijous 4 de juliol al diumenge 14 la capital de Catalunya i quatre ciutats més del seu entorn, Vilanova i la Geltrú, Mollet del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Terrassa, acolliran onze esports diferents. Les primeres proves, però, es començaran a disputar abans i a partir del dissabte 29 de juny, les categories júnior i sub-19 de l’hoquei en línia i hoquei sobre patins, i les proves júnior i algunes sènior de patinatge artístic estaran en joc.

Els esportistes catalans formaran part de les seleccions espanyoles en les onze disciplines en competició, i molts d’ells lluitaran per pujar al podi i fins i tot aconseguir el títol de campió mundial.

En total hi haurà 4.120 esportistes de 81 països diferents dels cinc continents. El 53,81 per cent dels participants seran homes (2.217), mentre que hi haurà el 46,19 per cent de dones (1.903). També hi haurà 750 voluntaris per ajudar en el desenvolupament de la competició. La delegació més nombrosa és la italiana, amb un total de 445 esportistes, mentre que Espanya és la segona i presentarà 361 atletes.

HOQUEI SOBRE PATINS
Sènior masculí
Xavi Malián (Liceo), Sergi Fernández (Barça), Albert Casanovas (Benfica), Eduard Lamas (Liceo), Pau Bargalló (Barça), Nil Roca (Barça), Ferran Font (Sporting) i Jordi Adroher (Benfica).
Sènior femení
Laura Vicente (Palau), Teresa Bernadas (Voltregà), Anna Casarramona (Manlleu), Berta Busquets (Palau), Laura Puigdueta (Palau), Maria Díez (Manlleu) i Aina Florenza (Palau).
Sub-19 masculí
Gerard Pérez (Arenys de Munt), Jordi Pons (Cadí), Martí Gabarró (Barça), Oriol Llenas (Barça), Sergi Duch (Lleida), Aleix Marimon (Igualada), Oriol Ramírez (Manlleu), Dídac Alonso (Manlleu), Roc Pujadas (Manlleu) i Joan Pujalte (Sant Just).
HOQUEI EN LÍNIA Sènior masculí
Marcus Fajardo (Cent Patins), Pol Olivella (Cent Patins), Xavi Porqueras (Cent Patins), David Ros (Cent Patins) i Josep Tomas (Jujol).
Sènior femení
Eva Marques (Cent Patins), Jana Cassi (Cent Patins), Maria Ayala (Cent Patins), Ainhoa Merino (Cent Patins), Vanesa Abrisqueta (Tucans) i Laura Madrenas (Tsunamis).
Júnior masculí
Sergio Medina (Cent Patins), Genís Mas (Cent Patins), David Coronas (Cent Patins), Sergi Reina (Sant Andreu Uroloki), Ivan de las Heras (Tucans ASME) i Roger Navarro (Jujol).
Júnior femení
Judit Pareja (Cent Patins), Carolina Moreno (Cent Patins), Xènia Seoane (Tucans ASME), Andrea Sehuk (Cent Patins) i Mercè Vilaró (Tsunamis).
ROLLER DERBY
Sènior femení
Maria Majó (Bigues i Riells), Marina Majó (Bigues i Riells), Mariona Carmona (Bigues i Riells), Mònica Piosa (Bigues i Riells), Noemí Dulsat (Bigues i Riells), Sofía González (Bigues i Riells) i Iolanda Font (Bigues i Riells).
Sènior masculí
Jordi Lino (Sportiu Mediterranean).
ALPÍ
Femení
Anna Borràs (May Luengo), Aura Coronado (May Luengo) i Ainhoa Mellado (Pyrene).
Masculí
Marc Morera (Pyrene) i Lluís Sistac (Pyrene).
PATINATGE ARTÍSTIC
Individual sènior masculí
Pere Marsinyach (Foment Cardoní) i Llorenç Álvarez (CPA Ripollet).
Individual sènior femení
Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac) i Núria Gas (CP l’Aldea).
Individual júnior masculí
Pau Garcia (Reus Deportiu) i Iván Pérez (CE Nou Patí Vidrerenc).
Individual júnior femení
Lídia Pujol (Reus Deportiu).
Parelles artístic
Elisenda Prat (CPA Olot) i Artur Balagué (CPA Olot).
Grups grans de xou
CPA Girona, CPA Olot i Reus Deportiu.
Grups petits de xou
CP l’Aldea i PA Maçanet.
Quartets
CP Lliçà de Vall.
PATINATGE VELOCITAT
Júnior masculí
Nil Llop (CP Cobra) i Rafael Heredia (CP Cobra).
Júnior femení
Luisa González (CP Cobra).
DESCENS
Longboard masculí
Oscar Rodríguez, Marc Escoda i Aleix Gallimo.
Streetluge masculí
Jan Tarradas.
Roller masculí
Eduardo Sanz.
Roller femení
Carla Oliete.
INLINE FREESTYLE
Clàssic Batalla femení
Alba Garcia (GavàFreestyle).
SKATEBOARD
Masculí
Marcel Cama.
ROLLER FREESTYLE
Femení
Sara Vilella i Emi Parejo.
SCOOTER
Park sènior masculí
Joan Jorbà.
Park sènior femení
Lucia Martín.
Park júnior
Àlex Pérez.
Street
Guifré Obradors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)