Handbol

Primers fitxatges a Sarrià

Handbol. El club sarrianenc incorpora Pau Palacios, del Calella, i Gerard March, que ja hi havia jugat abans i que ve del Sant Cugat, per al debut a plata

La Unió Esportiva Sarrià prepara el seu debut a la divisió d’honor plata, i després d’anunciar que Salva Puig en serà l’entrenador, i Albert Pijoan (preparador físic) i Pere Medinyà (segon entrenador) els seus assistents; Pau Palacios i Gerard March Popi són els reforços de la plantilla que aquest curs ha pujat de categoria, després de guanyar la lliga i, fa dos diumenges, va guanyar la seva tercera copa catalana.

Pau Palacios arriba procedent del Calella, avalat pel que continuarà sent el seu entrenador, Salva Puig. És un extrem esquerre elèctric i ràpid que viurà la seva primera experiència fora del club on s’ha format. “Palacios, per ganes, empenta i joventut i perquè coneix l’entrenador, de seguida s’hi ha sumat”, diu Jordi Paretas, vicepresident de la Unió Esportiva.

Gerard March Popi jugarà en una segona etapa al club. Prové del Sant Cugat de la 1a estatal i és un lateral esquerre amb capacitat golejadora (83 gols en 25 partits aquest darrer curs). Popi va jugar al FC Barcelona, procedent del seu club de formació, on ha dut a terme la seva carrera menys en el seu primer pas per Sarrià de Ter –hi arribava del Barça–. La possibilitat de jugar a la segona categoria de l’handbol estatal ha facilitat el seu retorn. “Coneix el club i ens pot ajudar, sobretot en atac en la faceta de llançaments”, afirma Paretas, que sobre els fitxatges afirma: “Ens poden reforçar la plantilla. Per a nosaltres no és fàcil perquè evidentment no paguem. Si els d’aquí no cobren... Però tenen ganes de poder viure aquesta aventura.”

El sorteig del calendari, avui

L’Handbol Bordils i la Unió Esportiva Sarrià són dos dels setze equips que avui entren al sorteig del calendari de la lliga 2019/20, la setena del conjunt del Blanc i Verd i la del debut dels sarrianencs a la segona categoria estatal. Els dos clubs, els primers equips dels quals no juguen en la mateixa categoria des del curs 2012/13, han fet oficial el relleu a les banquetes. Pau Campos, tècnic de l’ascens i de les quatre primeres permanències, cobreix la baixa de Sergi Catarain. A Sarrià de Ter, Salva Puig debutarà a plata procedent del Calella, de la lliga catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)