Handbol

El debut del Sarrià a Plata, a Còrdova

Handbol. El Bordils començarà el seu setè curs a la categoria a casa amb l’Antequera

La Unió Esportiva Sarrià jugarà el seu primer partit a la Divisió d’Honor Plata a Còrdova, segons ha dictaminat el sorteig del calendari celebrat a Madrid.

El Bordils, per la seva banda, iniciarà el seu setè curs a la segona categoria de l’handbol estatal a casa contra l’Antequera; el primer equip que aquest darrer curs va quedar fora del play-off d’ascens (setè).

La lliga comença el cap de setmana del 14 i 15 de setembre i, el primer equip que visiti Sarrià per jugar-hi un partit de la DHP serà el Màlaga.

En vermell

Els aficionats dels dos equips ja poden anar a buscar les agendes i apuntar-se en vermell les dates dels duels entre els dos equips. El primer serà el 14 de desembre, en la jornada tretze, a Sarrià de Ter. El segon, al Blanc i Verd, el 2 de maig en l’antepenúltima jornada de lliga.

En les dues darreres, el Bordils visitarà el Palma del Río i acabarà al Blanc i Verd amb el Cisne mentre el Sarrià té el darrer partit a casa amb el Novàs i tanca el seu primer curs a la categoria al Quijote Arena, contra el Ciudad Real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)