Esports de muntanya

Triomf d’Oriol Cardona i Sheila Avilés a la Buff Epic Trail

Curses de muntanya. El banyolí guanya la marató corresponent a la copa del món, la classificació de la qual passa a liderar en solitari

Oriol Cardona ha guanyat la marató de la Buff Epic Trail, a Barruera i en l’entorn del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’estany de Sant Maurici. El corredor banyolí, que aquesta setmana anunciava que aquesta seria la darrera cursa del calendari de la copa del món que disputava, passa a ser el líder en solitari de la classificació general després de superar el japonès Ray Ueda, que liderava la cursa i amb qui compartia el primer lloc del campionat.

“És la meva segona Super Sky Race i l’última cursa de la temporada, així que ho donaré tot fins al final. Després vull descansar dues o tres setmanes i començar a preparar la temporada d’hivern, ja sigui competint en alguna cursa de trail com serien, si m’hi classifico, les finals de la Golden Trail o els mundials de la Patagònia, que són cap a l’octubre” anunciava Oriol Cardona a aquest diari.

Ueda ha imposat un ritme molt alt des de la sortida i Cardona s’ha mantingut en la segona posició. Un escenari que es mantenia, encara, en el quilòmetre 30. El corredor de Banyoles ha lligat el seu primer triomf en la copa del món després de tres segones posicions i ho ha fet amb un temps de 4h08. Jonathan Albon i Zaid Ait han entrat en la segona i tercera posició i Ueda ha acabat finalment el quart amb un temps de 4h13.

La corredora d’Igualada Sheyla Avilés ha guanyat la marató en la categoria femenina, seguida de Johanna Aström i Holly Page, amb qui ha compartit el cap de cursa fins que s’ha posat líder al quilòmetre 33.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)