Natació

Bronze de l’equip espanyol en highlight

Natació artística. Ona Carbonell obté la segona medalla en el mundial de Gwangju

La barcelonina Ona Carbonell (CN Sabadell) i la selecció espanyola han guanyat la seva segona medalla en el mundial de Gwangju gràcies al tercer lloc de l’equip de natació artística en la rutina de Highlight, una modalitat de nova creació que combina acrobàcies amb elements espectaculars i que admet fins i tot la utilització de banyadors amb accessoris. A més de Carbonell, en l’equip estatal hi han intervingut cinc nedadores catalanes més: Abril Conesa (CN Granollers), Cecília Jiménez i Meritxell Mas (Les Franqueses), i Paula Ramírez i Berta Ferreras (Kallípolis). Han completat l’equip: Carmen Juárez (Sincro Retiro), Elena Melian (Metropole) i Blanca Toledano (Metropole).

El conjunt de Mayu Fujiki ha obtingut 91,1333 punts, i ha quedat per darrera dels combinats d’Ucraïna (94,5000) i Itàlia (91,7333). L’equip espanyol, vestit amb jaquetes de cuir vermelles de heavy-metal, ha ballat al ritme de Thunderstruck de AC/DC amb una actuació plena d’energia i amb un bon nombre d’acrobàcies.

Aquesta disciplina tindrà molt recorregut en el futur i s’hi aniran integrant altres potències de la natació artística, ja que en aquesta primera edició encara no hi han competit ni Rússia, ni la Xina i ni el Japó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)