Ciclisme

Jofre Cullell no perd el compte

Ciclisme. BTT. Segon títol estatal d’XCO en dos anys a la categoria sub-23 per al corredor del Megamo, que com l’any passat supera l’anterior campió, el banyolí Josep Duran (BH); plata

Jofre Cullell (Megamo) disputa el cap de setmana que ve el campionat d’Europa sub-23 a Brno i, després de ser vuitè en la copa del món fa una setmana a Les Gets (França), ha superat el tràmit del campionat estatal d’XCO a Arguedas (Navarra).

El corredor de Santa Coloma de Farners ha enllaçat el segon títol individual en els dos anys que duu a la categoria promesa i, com el 2018, el segon a la cursa ha estat l’anterior campió estatal sub-23 abans de l’arribada de Cullell a la categoria, el banyolí Josep Duran (BH). David Campos ha completat el podi.

Sense títol

La selecció catalana va ser finalment desposseïda del que va ser el sue quinzè triomf en dinou edicions de la cursa de relleus del campionat estatal. Catalunya va perdre dos minuts en la primera volta, per una avaria de l’elit Cristofer Bosque. Cullell, el darrer català en entrar a la cursa després de Txell Figueras i Roger Ferrer, va resoldre el títol perquè el mig minut que tenia de desavantatge respecte La Rioja el va eixugar en un bufar i fer ampolles.

La incidència mecànica sí va tenir conseqüències perquè els jutges van sancionar Bosque per retrocedir en el circuit quan volia resoldre el problema mecànic i, l’equip català va ser desqualificat quan ja s’havia fet la cerimònia d’entrega de premis i mallots. Galícia, segon a la cursa, es va endur el títol a posteriori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)