Natació

Belmonte, Vall i Pons, a la copa del món

Natació. La seva presència a Tòquio els impedirà competir en el campionat d’Espanya

Mireia Belmonte, Jessica Vall i el mallorquí Joan Lluís Pons (CN Sant Andreu) s’estrenaran aquest cap de setmana en la copa del món de natació del 2019 en la prova inaugural que es farà al Tokyo Tatsumi International Swimming Center, un dels escenaris dels Jocs Olímpics del 2020. Els nedadors s’han desplaçat al Japó directament des de Gwangju (Corea del Sud), on van competir en el campionat del món. La seva estada al Japó els impedirà competir en el campionat d’Espanya absolut que arrenca demà a les instal·lacions del Terrassa.

Ni Belmonte ni Vall van tenir una actuació gaire destacada a Corea, però Pons va esdevenir la gran revelació de la selecció espanyola en quedar quart en la final dels 400 m lliure amb 4:13.30, una marca que suposava un nou rècord d’Espanya absolut. Pons va criticar després de la seva actuació la federació espanyola: “Aquest any ens han deixat molt de banda, a tots els que no som del grup de fons, on hi ha Mireia Belmonte i Jimena Pérez. He anat a competicions sense biomecànic ni fisioterapeuta. Havia programat una concentració en alçada i la federació no ens la va deixar fer; encara sort que he tingut el suport del CN Sant Andreu i que ara amb el meu lloc i la meva marca he pogut cridar l’atenció.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)