Natació

Dos títols pels catalans en l’inici de l’estatal d’estiu a Terrassa

Natació. Àlex Ramos comparteix la medalla d’or dels 50 m papallona i Mario Navea guanya els 50 m braça, tots dos del CN Sant Andreu

El campionat d’Espanya d’estiu que s’han començat a disputar a les instal·lacions del CN Terrassa s’han iniciat amb dos títols pels catalans. Àlex Ramos (CN Sant Andreu) ha compartit la medalla d’or dels 50 m papallona amb Bruno Ortiz-Cañavete (Canoe), amb el mateix temps de 24-18, mentre que Mario Navea (CN Sant Andreu) s’ha imposat en els 50 m braça amb 28.18, prova en la que David Benitez (CN Terrassa) s’ha emportat la medalla de bronze (28.36).

En els 800 m l’extremeny Miguel Duran (CN Terrassa) ha guanyat el títol amb 7:58.86, mentre que Albert Escrits (CN Sant Andreu) ha ocupat la tercera plaça de podi amb 8:07.06. En els 50 m papallona femenins la castellonenca del Sant Andreu Lidón Muñoz ha guanyat la medalla d’or amb 26.90 i Judit Ignacio (CN Sabadell) ha sigut tercera (27.42). També han pujat a la tercera posició del podi Aida López (CN Terrassa) en els 1.500 m femenina amb 17:01.59 i la canaria del CN Terrassa Evelyne Álvarez en els 50 m braça amb 32.58.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)