Tennis

Badosa, a un pas del quadre gran

Tennis. La tennista de Begur va haver de remuntar un set en contra per superar l’holandesa Quirine Lemoine (6-7, 6-4 i 6-2) en la segona eliminatòria de la fase prèvia de l’obert dels EUA

Paula Badosa, segona cap de sèrie, va haver de suar de valent per salvar la segona eliminatòria de la fase prèvia de l’obert dels Estats Units contra l’holandesa Quirine Lemoine després d’un partit a tres sets que es va allargar fins més enllà de les dues hores (2h12). En la primera mànega, la tennista de Begur va començar amb un trencament, però no va saber rematar la feina quan servia per guanyar el set (5-4) i va acabar cedint en el desempat (6-8). Badosa no va fer més concessions i va concretar la remuntada per obrir-se camí en una fase prèvia en què l’últim escull serà la polonesa Magdalena Frech.

Els altres catalans que disputen la fase prèvia també van resoldre amb èxit el primer sedàs. La barcelonina Georgina Garcia va haver de remuntar un set a la romanesa Cristian (3-6, 7-6 i 6-4). La jugadora del CT Sabadell va anotar 15 serveis directes i també va necessitar poc més de dues hores (2h09) per accedir a la segona eliminatòria, en què se les heurà amb la nord-americana Lepchenko. En el quadre masculí, Tommy Robredo es va imposar per un doble 6-4 al japonès Soeda i el seu pròxim rival serà el polonès Majchrzak.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)