Atletisme

Ibrahim Ezzaydouny, vuitè en els obstacles de París

Atletisme. El fondista canetenc ha rebaixat la seva marca personal (8:14.49) i reforça les seves credencials per ser al mundial de Doha

El fondista canetenc Ibrahim Ezzaydouny (FC Barcelona) ha ocupat un meritori vuitè lloc en els 3.000 m obstacles de la Lliga del Diamant de París i amb un registre personal de 8:14.49 reforça les seves credencials per ser a la llista del mundial de Doha. En tot cas, s’ho jugarà la setmana vinent en el campionat d’Espanya, a La Nucia (Marina Baixa).

El deixeble d’Antonio Hernández Luna, que ja havia acreditat la mínima mundialista a Roma (8:23.36), ha fet un gran plantejament tàctic. S’ha mantingut a la cua del grup de favorits durant els dos primers quilòmetres. En el tercer, però, ha anat incrementat el ritme progressivament. En l’última volta ha avançat quatre posicions per acabar amb molta força i rebaixar en 13 centèsimes la seva marca personal (8:14.62 del juliol del 2018, a Rabat), quan encara tenia la nacionalitat marroquina. Va adquirir l’espanyola el setembre de l’any passat. La victòria de París ha estat per al marroquí Soufiane El Bakkali (8:06.64) després d’un frec a frec final amb el kenyà Benjamin Kigen (8:07.79).

El registre d’Ezzaydouny el col·loquen en el tercer lloc del rànquing català de tots els temps rere els lloretencs Josep Lluís Blanco (8:12.86) i Àngel Mullera (8:13.71).

En els relleus de 4x100 m, que no estaven inclosos entre les proves de la lliga del Diamant, la selecció espanyola, amb les catalanes Jaël Bestué i Cristina Lara, ha ocupat el segon lloc, amb un registre de 44.02, només superat pel quartet francès (43.48). En els relleus masculins, el combinat espanyol ha acabat cinquè (39.44), amb la participació del blaugrana Pol Retamal. El velocista de Sant Martí Sarroca havia acreditat anteriorment un registre de 10.53 en una sèrie de 100 m, que suposen la seva millor marca en la distància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)