Atletisme

Ezzaydouny, més a prop de Doha

Atletisme. El fondista canetenc del FC Barcelona, amb un gran plantejament tàctic, millora el seu registre personal en els 3.000 m obstacles (8:14.49) en la Lliga del Diamant de París i torna a rebaixar la marca mínima per al mundial

Amb un gran plantejament tàctic, corrent de menys a més, i acabant la prova amb molta força, el canetenc Ibra Ezzaydouny va fer, ahir en la Lliga del Diamant de París, un pas de gegant per ser inclòs en la llista per al mundial de Doha. Va acabar vuitè amb una marca personal de 8:14.49, que esmicola el seu registre del curs (8:23.36 a Roma) i un altre cop clarament per sota de la mínima mundialista (8:28.00). Nascut al Marroc però establert a la població maresmenca des de ben petit, el deixeble d’Antonio Hernández Luna tenia una marca personal de 8:14.62 del juliol de l’any passat a Rabat, quan encara no havia adquirit la nacionalitat espanyola (la va obtenir el setembre del 2018).

També hi va haver participació catalana en els relleus de 4x100 m, que no estaven inclosos en el programa de la Lliga del Diamant. Jaël Bestué i Cristina Lara, com a integrants de la selecció espanyola, van acabat segones amb un registre de 44.02, només superades pel quartet francès (43.48). En els relleus masculins, el combinat espanyol va ocupar el cinquè lloc (39.44), amb la participació del blaugrana Pol Retamal. El velocista de Sant Martí Sarroca havia acreditat, anteriorment, un registre de 10.53 en una sèrie de 100 m, que suposen la seva millor marca en la distància.

Els grans protagonistes de la reunió parisenca van ser Noah Lyles, que en els 200 m va millorar el rècord del míting d’Usain Bolt (19.65), i Will Claye (18,06 m), que va superar Christian Taylor (17,82) en un espectacular duel de triple salt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)