Futbol sala

Plaza renova fins a l’any 2022

Futbol sala. El Barça explica que els bons resultats avalen el projecte i el tècnic manifesta que és conscient que la lliga de campions és un dels grans objectius del club i l’afició

El Barça va renovar al seu entrenador Andreu Plaza per dues temporades més, fins al juny de l’any 2022. El tècnic tenia contracte per a aquesta temporada i els bons resultats de la campanya passada han fet que la directiva hi continuï confiant. És la segona renovació des que va arribar a l’equip el juny del 2016. Txus Lahoz, mànager esportiu de la secció, va dir: “Els resultats avalen el projecte que vam iniciar fa tres anys i els tècnics s’han guanyat la confiança del club.” Andreu Plaza es va mostrar content. “És un dia feliç. Volem donar continuïtat al que hem aconseguit. Som conscients que la Champions és un dels grans objectius del club i el desig principal de l’afició.”

Inici de la lliga

La lliga de primera divisió comença aquest cap de setmana. L’Industrias Santa Coloma serà el primer equip català a entrar en competició, ja que aquest vespre (20.30 h) visita la pista del Pescados Rubén Burela. Els colomencs han guanyat la copa Catalunya contra el Barça i buscaran el seu primer triomf en la lliga. Els blaugrana s’estrenaran demà a la pista del Jimbee Cartagena (13 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)