Waterpolo

La copa Catalunya, a Montjuïc

Waterpolo. El CN Mataró-Astralpool CN Sabadell i el Sant Andreu-Mediterrani són els emparellaments de les semifinals que es jugaran demà a la piscina del club barceloní

El CN Mataró-Astralpool CN Sabadell i el Sant Andreu-Mediterrani seran els emparellaments de les semifinals de la copa Catalunya després dels quarts de final que es van disputar ahir al vespre. Les semifinals i la final, així com el partit pel tercer lloc, es jugaran divendres i dissabte a les instal·lacions del CN Montjuïc, inclosos en els actes de celebració del 75è aniversari de l’entitat.

El partit més interessant i equilibrat de la jornada va ser el que van disputar el Mediterrani, liderat per la millor jugadora del mundial Roser Tarragó, i el reforçat CN Terrassa i que va acabar per un ajustat 10-9 favorable a les de Sants. El cap de setmana tots dos equips ja s’havien vist les cares en el trofeu Santa Eulàlia, en un partit sense les internacionals júniors. Aleshores també va vèncer el Medi, per 10-5. La resta de partits es van resoldre de manera molt més clara. El CN Mataró, en el primer partit de la jornada, va superar clarament el Catalunya (21-5). El Sabadell, que aspira al seu onzè títol, es va desfer del Sant Feliu sense contemplacions (24-6) i el Sant Andreu, finalista de l’última edició, tampoc va perdonar a la Pere Serrat contra el Rubí (16-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)