El Bordils no pot aguantar el ritme del Barça B (32-29)

Handbol. El filial blaugrana ha començat molt fort (4-0) i els bordilencs, tot i reaccionar i posar-se per davant a la segona meitat (17-18 Pep Reixach), no han amenaçat el triomf local

Segona derrota en dos partits de lliga per al Bordils, que tot i perdre ha ofert una franca millora respecte la primera jornada a casa. En part per l’aportació dels seus extrems (8 gols Pep Reixach, 4 Prat i 3 Moreno), reclamada pel tècnic Pau Campos. Però el partit s’ha jugat gairebé sempre al ritme imposat pel filial blaugrana, prohibitiu per als bordilencs.

El Barça ha començat a mil per hora i s’ha posat per davant 4-0 amb dos gols de Barbeito (5 al descans), Leon (també 5) i Diocou (3). Marc Prat ha estrenat el compte superats els cinc minuts des de l’extrem (4-1) i, després, n’ha fet dos més des dels sis metres (7-3 i 9-6). Els blaugrana no trigaven gens ni mica respondre a l’altre costat, com Barbeito al segon de Jairo (9-4).

L’aparició de Marc Canyigueral en atac ha permès els bordilencs ajustar el resultat amb un parcial de 0-3 que completava el lateral esquerrà a la contra (9-7). La defensa 5-1 ordenada per Pau Campos amb Moreno d’avançat ha servit per frenar els locals, embalats encara amb Barbeito (11-7 i 12-8). L’extrem en transició, Farrarons, Esteve Ferrer i Pep Reixach assistit pel central banyolí han fet bona l’aposta (13-12), interrompuda per l’exclusió de Farra (23:19). León ha aguantat el tipus (15-14 i 17-15) però el Bordils ha trobat els seus extrems i ha pogut ajustar més el resultat abans del descans (17-16, Pep Reixach).

L’exclusió d’Oliveras al darrer segon de la primera meitat ha permès el Bordils seguir castigant el rival des dels extrems (Moreno i Reixach) i gaudir del primer avantatge: 17-18, 3:25. El Barça B ha enllaçat després un parcial de 4-0 que obligava Campos a aturar el partit (7:23). El Barça ha estabilitzat la diferència en els cinc (25-10 i 26-21) fins que una aturada de Jordi en un contraatac local ha animat el Bordils, que amb un 0-3 entrava de nou al partit (26-24 Masmiquel). Esteve Ferrer (27-25) i Reixach (28-26) mantenien l’esperança bordilenca, però entre les pèrdues (29-26 Diocou a la contra) i els dos penals aturats per Puget, el Bordils no ha amenaçat el triomf blaugrana.