Handbol

El Bordils torna a passar la primera ronda de la copa (32-31)

Handbol. El Blanc i Verd rebrà un Asobal aquest octubre per sisè cop en set anys després de derrotar el Barça B

La copa tornarà a dur un equip d’Asobal per sisè cop en set anys al Blanc i Verd, després del triomf sobre el Barça B per segon any seguit en la primera eliminatòria en un partit en què Pau Campos ha fet les rotacions previstes i l’equip no s’ha vist superat en cap moment al marcador.

El Bordils ha començat molt entonat i amb dos gols de Ferran Oliver –a l’equip inicial al lateral dret– ha sotmès el filial blaugrana: 4-0 Farrarons i 7-2 Montes, al pivot assistit per Esteve Ferrer quan no s’havien jugat ni vuit minuts.

El Barça B ha anat entrant de mica en mica malgrat la resistència local (11-6 Moreno al pivot acabant una transició i 12-6 Montes del mateix lloc). Vilanova ha fet el 13-8 amb doble pivot en l’atac bordilenc però el joc ofensiu local ha anat a menys i els visitants han pogut empatar a 15 al darrer segon de la primera part (Arnau Fernández).

Prat, Bañeras i Pep Reixach per partida doble (19-17) han mantingut el Bordils sempre per davant a la segona meitat, que ha viscut un dels moments àlgids amb el penal que ha parat Adrià Batlle amb 21-19 abans que Pep fes el seu tercer gol des dels set metres a l’altra porteria. L’esquerrà ha ampliat el marge (23-19) i obligués els blaugrana a demanar temps mort (11:31).

Dani Fernández de penal ha empatat a 23, després que reixach en fallés un i per tancar un parcial iniciat amb gol d’Arnau Fernández quan Esteve Ferrer protestava una acció a l’altra porteria i acabaria exclòs.

Palahí i Montes han desfet els empats a 23 i 24 i, tres gols més del 10 del Bordils han animat el Blanc i Verd (28-25 a 7 minuts pel final), que s’ho creia quan Ferran Oliver amb dos gols seguits mantenia el Bordils per davant (30-28) i Prat ampliava el marge a tres a 2:13 . Pau Campos ha demanat temps mort amb 31-29 (28:17) i Farrarons ha respost des de l’extrem dret el gol del Barça B per situar el 32-30 a 24 segons pel final i certificar la classificació perquè el gol d’Albert Pujol a 15 segons no ho ha impedit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)