Golf

Carlota Ciganda guanya l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open

Golf. La navarresa tanca l’última jornada amb un total de 276 cops i supera per un de sol l’alemanya Esther Henseleit, la número 1 de l’orde del mèrit

Carlota Ciganda guanya l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open amb un sol cop d’avantatge sobre l’alemanya Esther Henseleit, la número 1 de l’ordre del mèrit d’aquest any. La navarresa comença la jornada en la segona posició però assalta el lideratge molt aviat davant l’enfonsament de la líder, l’alemanya Laura Fuenfstieck, i després es defensa bé de la remuntada d’Esther Henseleit.

Carlota Ciganda fa el par del cap (71) en l’última jornada i suma 276 cop en total, vuit sota el par del camp. En el seu mateix partit Laura Fuenfstueck comença molt malament la jornada, no es recupera i tanca el dia amb 79 cops (+8) i baixa del primer al quart lloc amb 282 (-2). El cas contrari es el d’Esther Henseleit que recupera posicions des del darrera, entrega una targeta de 68 cops (-3) i amb 277 (-7) inquieta Carlota Ciganda però no la pot atrapar i acaba en la segona posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)