Ciclisme

David Valero i Clàudia Galicia guanyen la Catalunya Bike Race

Ciclisme. La tercera edició de la cursa de Josep Antoni Hermida s’ha disputat en quatre dies a Puigcerdà amb 200 quilòmetres i més de 5.000 metres de desnivell positiu acumulat

David Valero (MMR Factory Racing Team) i Clàudia Galicia (Megamo UCI Team) són els vencedors de la tercera Catalunya Bike Race, la cursa per etapes de Josep Antoni Hermida que s’ha fet els darrers quatre dies amb el centre neuràlgic a Puigcerdà. La cursa tenia 200 quilòmetres amb 5.380 metres de desnivell positiu acumulat.

“No ha estat gens fàcil guanyar la general, el nivell ha estat altíssim. Avui hi ha hagut diversos problemes mecànics, per sort ho hem pogut solucionar ràpid i endur-nos la Catalunya Bike Race. Acabar la temporada guanyant és una satisfacció i això em donarà motivació per al Preolímpic de la propera setmana i per a l’any que ve· ha manifestat Valero, cinquè en el campionat del món de marató fa una setmana.

L’andalús ha aprofitat les punxades que ha patit Nicholas Pettinà, que sortia líder en l’etapa amb 40 quilòmetres, i tot i veure’s també afectat amb problemes mecànics els ha pogut resoldre ràpid i marxar amb Sergio Mantecón (Kross Racing Team) i Iván Díaz (Cult Bikes), primer i segon a l’arribada davant seu i, també, segon i tercer a la general.

Tres de tres

“Estic molt feliç. Aquesta edició ha estat diferent, mai havia acabat amb aquestes sensacions tan bones després de combinar esquí i bicicleta. Em feia il·lusió aconseguir el tres de tres a la prova de casa i me’n vaig molt satisfeta” ha dit Clàudia Galicia, que ha tornat a guanyar la cursa i amb un ampli marge. L’osonenca ha tret més de deu minuts a Eva Lechner (Torpado-Sudtirol), guanyadora avui de l’etapa i que ha superat Hildegunn Gjertrud Hovdena a la general, finalment tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)