Arriba la primera i a casa

Handbol. Un gol de Pep Reixach a dos minuts del final acaba trencant la igualtat al Pavelló Blanc i Verd en un partit molt disputat, en què va brillar un gran Arnau Palahí amb sis gols

bordils 23 ZARAUTZ 22

CLUB HANDBOL BORDILS:González, Farrarons (1), Francesc Reixach (1), Prat (2), Palahí (6), Masó, Vilanova, Canyigueral (4), Oliver (1), Moreno (2), Montes (3), Batlle, Bañeras, Pep Reixach (1), Ferrer (2) i Pou.AMENABAR ZARAUTZ ZKE:A. Atorrasagasti, Eizagirre, Martínez (1), Garmendia (1), De Carlos, Iraeta (3), Adarraga (2), Olaizola (8), Beristain, Ortiz, J. Atorrasagasti, Goenaga (2), Zubeldia (4), Pérez (1), Ballesteros i Ostolaza.PARCIALS:1-3, 3-5, 4-6, 6-7, 7-9, 8-10; 12-13, 15-15, 18-18, 20-19, 21-21 i 23-22.ÀRBITRES:Alejandro Núñez i Jorge Rodríguez. Exclusions a Prat (12’) i Vilanova (54’) del Club Handbol Bordils, i a Olaizola (10’ i 25’), Ortiz (34’), J. Atorrasagasti (3’, 43’ i 48’) i Goenaga (15’).

3 0 0 3 58 81

La primera de la temporada ja és al sac. Només han calgut tres jornades perquè el Bordils sumés el primer triomf enguany en divisió d’honor plata, i a més contra un rival directe en la lluita per la permanència.

Contra un vell conegut com l’Amenabar Zarautz, els homes de Pau Campos van poder oferir la primera victòria, a més a casa, en un partit força igualat, com es podia preveure. De fet, els bascos van agafar la iniciativa en el partit (3-5 i 4-7 als 17 minuts) amb quatre gols d’Olaizola (va acabar amb vuit), ahir el malson de la defensa local. Amb 6-9 i set minuts per al descans, un temps mort del tècnic del Bordils va reorientar la dinàmica de l’encontre i el marcador. Oliver, Arnau Palahí (el millor ahir amb sis gols) i Moreno per partida doble van deixar l’empat a 10 al final del primer temps. Tot obert.

Mala sortida

Després de la represa, amb un doble d’Olaizola, van tornar les dificultats al darrere per aturar la capacitat ofensiva del Zarautz (11-13). No va ser fins als deu minuts que Montes va poder tornar a posar un altre cop la igualada (15-15), en un matx cada cop més tancat. Va ser amb l’empat a 17 i amb poc més de 16 minuts per endavant que la figura de Palahí, amb tres gols seguits, donava el primer avantatge per als locals (19-18). El pavelló Blanc i Verd també feia la seva feina i Josu Atorrasagasti patia la tercera expulsió, però Zarautz mantenia el torcebraç i s’arribava amb un incert 21-22 a cinc minuts del final. Arnau Palahí, com no podia ser d’una altra manera, empatava a 22 un minut després i Pep Reixach marcava el darrer i decisiu gol a dos minuts del final. Ja no es mouria l’electrònic. Al final i no amb poc patiment, la victòria es quedava a casa per als de Campos, que després de les dues derrotes amb l’Antequera (20-22) i el Barça B (32-29) ja saben el que és guanyar.