Encara no saben el que és guanyar en la lliga a casa

Handbol. L’efectivitat en la primera part del Torrelavega i l’actuació del porter, Krimer, deixen el matx gairebé enllestit en el descans (7-16). La remuntada en la segona meitat, sense premi

SARRIÀ 24 TORRELAVEGA 29

UE SARRIÀ:Guitart, Aleman (2), Pórtulas (1), March (2), Fina (1), Segarra (3), Pere Arnau (6), Ballester, Mariscal, García, Moreno, Rovira (3), Serrano (1), Torres (3), Teixidor (2), Vicente.TORRELAVEGA:Ábalos (2), Moreno (1), Prieto (5), González, Araújo, Krimer, Lombilla (2), Martínez (4), Rodríguez (3), Facundo (6), Casanova, Hernández (3) i Nicolai (3).PARCIALS:1-1, 3-2, 5-5, 5-8, 5-12, 7-16; 8-16, 10-19, 13-21, 18-22, 20-25 i 24-29.ÀRBITRE:Vicente Peris i Manuel Mohedano. Exclusions a March (58’), Segarra (17’ i 47’), Pere Arnau (58’) i Teixidor (54’) del Bordils, i Moreno (22’ i 31’), Martínez (46’) i Facundo (43’) del Torrelavega.

No acaben d’estrenar-se a casa a la lliga de divisió d’honor plata. No va poder superar la UE Sarrià el Torrelavega, que va exhibir una gran efectivitat en la primera meitat (7-16) i amb festival d’aturades del porter Krimer.

Els de Salva Puig van controlar el marcador fins al quart d’hora (5-5), amb Torres fent mal des del pivot. Va ser a partir d’aquí, amb l’exclusió de Segarra i l’entrada de Nicolai, quan tot es va trencar. Pórtulas va fallar des dels set metres, mentre que Nicolai no només no va perdonar sinó que va ser un malson al contraatac. Puig va jugar sense porter per aprofitar alguna superioritat, cercant la reacció, però Facundo, des de l’extrem, no va deixar opcions, tot i el gol al darrer segon de Pere Arnau (7-16). En la segona meitat va canviar el panorama, amb un Sarrià més efectiu, amb una doble mixta en defensa, que va donar resultat. March i companyia van anar per feina posant el 18-22 amb esforç i empenta a deu minuts del final. Però els visitants van negociar el marge tancant el triomf.