Handbol

El Sarrià la fa grossa i tomba el Cangas a la copa del Rei (28-25)

Handbol.

El Sarrià, equip de plata i debutant a la copa del Rei, jugarà la tercera eliminatòria després de tombar contra pronòstic un dels històrics de l’Asobal, el Cangas gallec. El partit va començar, com el d’ahir a Bordils, amb una protesta simbòlica dels jugadors sarrianencs per la sentència del Tribunal Suprem. Durant el primer minut l’equip s’han col·locat en la línia de sis metres mentre el rival s’anava passant la pilota amb el públic cridant “llibertat, llibertat!”.

De la reivindicació política s’ha passat a la reivindicació esportiva que han protagonitzat els jugadors sobre la pista. Després de mantenir el partit igualat durant pràcticament tots els minuts el Cangas s’ha escapat 22-25 amb un gol de Vujovic a cinc minuts del final. A partir de llavors, s’ha desencadenat la bogeria. Un parcial de 6-0 ha deixat els gallecs glaçats. Ni el temps mort del seu entrenador enmig de la voràgine ha impedit la gesta del Sarrià, que ara podrà jugar contra un dels grans de l’Asobal.

Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)