Derrota de pes del Bordils

Handbol. Els de Pau Campos cauen a casa per tercer cop i davant un rival directe, tot i els set gols de Palahí

No ha pogut sumar el Bordils de nou a casa (21-24) i davant un rival directe, l’Acanor, en el partit en què ha reaparegut a la banqueta el tècnic Pau Campos. Els locals han arribat a portar la iniciativa al marcador a la primera meitat (10-8 al minut 21), tot i que al descans el veterà rival s’ha mantingut concentrat i dins de partit (11-12).

A la segona meitat els gallecs han marxat de tres gols als vuit minuts (13-16), instal·lant la preocupació a la grada del Blanc i Verd. Tot i la reacció (19-19), dos gols de Sánchez i García a cinc minuts pel final (20-23) han acabat decidint, ja que no hi ha hagut temps per la remuntada final.