El Bordils, sense opcions al Quijote Arena (28-24)

Handbol. Els blanc-i-verds han fet un molt bon joc a la primera meitat (6-10 i 8-12) però s’han vist superats en la segona fins que Sergi Mach els ha sentenciat (25-22)

Tercera derrota seguida del Bordils, que fa gairebé un mes que no guanya –23-22 amb el Zarautz el 5 d’octubre– i que al Quijote Arena ha acabat entregat a un rival que ha pogut sotmetre en la primera meitat (6-10 i 8-12) després d’un parcial de 0-5.

Marc Prat al contraatac ha obert el marcador i els castellans s’han posat per davant amb dos gols de Carles Asensio (2-1), el gran protagonista amb 7 gols al descans (15-15) i 10 al final del partit.

Sergi Mach ha fet el 3-2 superat el minut cinc des del lateral i, acabada l’exclusió de Vilanova (5-4), el Bordils s’ha fet amb el domini del partit des de les aturades de Jordi i els gols de Pep Reixach. Tant és així que els blanc-i-verds han enllaçat un parcial de 0-5 amb el porter aturant un penal de Mach i Esteve Ferrer enfilant la màxima amb un llançament des del maluc (6-10).

Els castellans han reaccionat de la mà d’Asensio (8-11 al contraatac) i el seu porter Konstantinos Kotanidis, que ha negat el gol als de Pau Campos (10-13 Canyigueral) al final de la primera meitat fins que Moreno i Palahí abans del descans, han pogut salvar els mobles abans que Asensio fes dos gols seguits (per empatar a 15).

El Bordils s’ha vist per sota des de l’inici de la segona meitat i entre tres gols més d’Asensio i dos de Mach la diferència s’ha disparat superat el minut deu (21-16) i amb un únic gol de Montes al pivot com a argument ofensiu (17-16). Marc Prat ha obert la reacció que ha tingut continuïtat amb els gols de Canyigueral i Pep Reixach per partida doble (22-21).

Sergi Mach ha forçat l’exclusió de Farrarons i després ha fet el 25-22 que deixava enllestit el resultat a set minuts per acabar.