Seixanta minuts és massa

Handbol. El Bordils perd a Ciudad Real tot i dominar el partit per 6-10 i 8-12 i acaba sentenciat pels deu gols d’Asensio i els quatre de Sergi Mach en el primer duel contra el seu exequip

ciudad real 28 BORDILS 24

BM ALARCOS CIUDAD REAL:Kotanidis,Beret (1), Gómez-Cambronero, Almansa (2), Urain (1), De la Cruz, Molina (1), Serrano (1), Castaño (1), Negrete (5), Cordies, Mora, Sergi Mach (4), Asensio (10), Da Silva (2) i Ruiz.HANDBOL BORDILS:González, Farrarons (1), Xicu Reixach, Prat (2), Palahí (2), Vilanova (1), Canyigueral (5), Moreno (1), Montes (4), Bañeras, Pep Reixach (7), Ferrer (1) i David Mach.PARCIALS:2-1, 5-5, 6-10, 8-12, 11-13, 15-15; 17-16, 20-16, 21-19, 24-22, 26-23, 28-24.ÀRBITRES:García del Salto i Huertas Herrador. Vilanova (8’), Palahí (35’) i Farrarons (50’).

Tercera derrota seguida i quarta jornada sense guanyar per al Bordils, que va pagar la falta de continuïtat al Quijote Arena. Perquè va dominar el partit després de lligar un parcial de 0-5 (6-10 i 8-12), però va marxar al descans amb empat al marcador (15) després del setè gol de Carles Asensio, que en va fer deu. Entre el vallesà, que el curs passat jugava al Novás, i Sergi Mach, el primer cop que s’enfrontava amb el seu exequip, van marcar la meitat dels gols castellans i, en el cas del central gironí, van ser significatius. Dos dels quals van desequilibrar el duel a l’inici de la segona meitat –juntament amb els tres darrers d’Asensio (7 al descans)–, 21-16, i l’últim va sentenciar el Bordils després de forçar l’exclusió a Farrarons (25-22). I això que Jordi González li va aturar un llançament de penal en el minut 14 en ple 0-5.

El porter grec Konstantinos Kotanidis encara va ser més decisiu perquè les seves intervencions van fer desesperar els blanc-i-verds en moltes fases, com al final de la primera meitat.

Pep Reixach (22-21) i Canyigueral (23-22) van ajustar el resultat després d’un esforç col·lectiu que Pau Campos va destacar: “Estic molt orgullós de tot l’equip.”

M’he de revisar la rotació de jugadors perquè l’equip arribi a l’últim terç de cada part en bones condicions