Trenquen la mala ratxa

Handbol. El Bordils es retroba amb la victòria contra un rival directe, el Cajasur Còrdova, i el supera en una gran segona meitat

BORDILS 29 CÒRDOVA 26

BORDILS:Jordi González, Farrarons (1), Francesc Reixach, Prat (3), Palahí (7), Masó (1), Vilanova (1), Masmiquel (2), Canyigueral (3), Oliver, Moreno (2), Batlle, Bañeras, Josep Reixach (8), Ferrer (1) i Pou.CAJASUR CÒRDOVA:Ortega (2), Nazario (6), Esteban López, Leon (1), Mosquera, Hidalgo (7), Fuentes, Requena (1), Abad (1), Tavares (1), Pavon (1), Ramos (1), Amerigo, Aitor Gómez (5) i Antonio Fernández.PARCIALS CADA CINC MINUTS:1-2, 3-3, 5-7, 8-10, 10-12, 12-13 (descans), 16-15, 18-18, 20-18, 22-19, 25-20 i 29-26.ÀRBITRES:R. Oyarzun i A. Zaragueta. Van excloure Farrarons, Prat, Masó (3), Vilanova, Bañeras, Esteban López, Requena i Pavon.

El Bordils es va retrobar amb la victòria i va trencar la mala ratxa de resultats en derrotar el Cajasur Còrdova per 29-26. Ja eren tres derrotes consecutives i quatre partits sense guanyar, i el Bordils va aconseguir el triomf en un partit molt treballat contra un rival directe en la zona baixa de la classificació de la divisió d’honor plata. Josep Reixach va marcar vuit gols i Arnau Palahí en va fer set.

La primera meitat del partit va ser molt anivellada i majoritàriament dominada pel conjunt andalús. El Bordils es va situar per primera vegada al davant en el marcador en el minut 10, amb el 4-3. El Còrdova, però, va portar el ritme del joc i es va tornar a avançar i va tenir avantatges de tres gols amb el 5-8 i el 8-11. Un parcial de 3-0 va situar el marcador en el 12-12 a tres minuts del descans. El Bordils va tenir una pilota en atac per posar-se al davant, però la va perdre en una mala passada i els andalusos van arribar al descans amb el mínim 12-13 a favor seu.

Molt treballat

En la segona part els blanc-i-verds van millorar i el partit va canviar completament. En els primers minuts es van saber situar al davant (15-14) i a partir d’aquí van controlar més el joc, tot i que només van aconseguir avantatges d’un gol. Els àrbitres els van assenyalar penal en tres atacs consecutius dels andalusos, però el Bordils va saber aguantar i en el minut 42 per fi es va avançar de dos gols, 20-18. El porter Jordi González va començar a fer grans aturades i Josep Reixach a marcar gols en atac –en va fer vuit–, i a poc a poc es va anar ampliant la diferència als sis gols de marge, fins al 25-19 a set minuts del final.

El Cajasur Còrdova va intentar reaccionar, va pressionar una mica i va retallar la diferència, però el Bordils va saber jugar i controlar, i es va emportar una victòria merescuda i molt treballada.