Atletisme

Ouhdadi guanya la medalla de plata en els 5.000 m T13 del mundial paralímpic

Atletisme. Els tortosí fa una gran cursa i amb una marca de 14:42.12 supera el rècord d’Europa i es classifica directament pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020

El tortosí Yassine Ouhdadi guanya la medalla de plata en els 5.000 m T13 del mundial paralímpic que s’està disputant a Dubai. La seva marca de 14:42.12 és un nou rècord d’europa de la seva categoria i supera per gairebé mig minut la seva anterior marca (15:09.35). El subcampionat mundial el classifica directament pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Des de la sortida Yassine Ouhdadi es mostra valent i es situa en la primera posició, tot i que poc després el supera el marroqí El Amin Chentouf i el tortosí es situa en una còmoda cinquena plaça dins del grup. A falta de dues voltes El Amin Chentouf i el canadenc Guillaume Oullet incrementen el ritme i Yassine Ouhdadi i l’australià Jaryd Clifford els segueixen.

El tortosí es situa en la primera posició a falta d’una volta i marxa a buscar una medalla. En la contra recta el supera Jaryd Clifford que guanya la medalla d’or amb 14:40.40, rècord australià, mentre que Yassine Ouhdadi finalitza en la segona posició amb 14:42.12 i bat el rècord d’Europa. El podi el completa el rus Aleksandr Kostin (14:.42.62). L’asturià Alberto Suarez ocupa la vuitena posició amb 14:54.30.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)