El Bordils perd a Màlaga (32-31) després d’anar guanyant de set (16-23)

Handbol. El conjunt verd havia fet una gran primera meitat (8-14 i 14-18) però al final ha vist com els locals li feien un parcial de 6-1

Derrota del Bordils a Màlaga, un dels equips ascendits aquest curs a plata i que ha tingut el seu primer i únic avantatge al darrer minut, quan ha fet el 32-31 que culminava un parcial de 6 a 1. Els bordilencs havien fet un gran partit, dominant des de les primeres accions (0-2) però s’han anat fent petits a mesura que la pilota cremava.

Brillant

L’inici del Bordils ha estat brillant. Primer amb gols de quatre jugadors diferents (Canyigueral, Pep Reixach, Ferrer i Palahí). El camí cap a la porteria andalusa era una autopista perquè Pep Reixach feia el 3-5 en el seu segon gol a la contra, en aquest cas acabant un tres per un assistit per Prat, que havia recuperat la pilota en camp propi.

L’extrem esquerrà duia set gols al descans (14-18), i encara perquè Arnau Palahí (6) ha llançat els dos darrers penals dels verds quan el 31 duia un 3/3 des dels 7 metres. Però és que després Jordi González, amb cinc aturades seguides –u contra u en contraatac i penal inclosos– ha permès l’equip bordilenc marxar de sis: 8-14, Pep Reixach a l’extrem a passada de Farrarons per l’esquena després de temps mort local. El Màlaga ha reaccionat avançant la seva defensa. I després ha aparegut Jairo Montes al pivot (13-17).

Frenats

Prat i Canyi per partida doble (16-21) han aguantat el marcador a l’inici de la segona meitat i, Pep reixach, ha enfilat la màxima fins el set (16-23). El Bordils no ha pogut córrer i entre Vilanova al pivot (21-26) i Jordi de porteria a porteria (23-28) aguantaven l’escomesa des locals, liderats per Novica Rudovic (8 gols) que ha arribat a posar els verds contra les cordes amb el 29-30 de penal a 5 minuts pel final.

Palahí ha marcat a la següent acció i, després, Adrià Batlle en el lloc de Jordi González ha aturat la progressió dels locals per moments perquè el Màlaga s’ha posat per davant 32-31 a 46 segons per acabar i amb l’atac bordilenc estavellant-se un cop i un altre amb el porter Jorge Oliva.

Pau Campos ha demanat temps mort a 25 segons i el conjunt verd no ha pogut arribar a llançar, més enllà del cop franc de Palahí amb el temps esgotat, a la tanca defensiva.