Així fa molt mal

Handbol. Derrota del Bordils tot i tenir un marge de set (16-23) contra el Màlaga, amb un 6-1 final que dona l’únic avantatge als locals

MÀLAGA 32 bORDILS 31

CIUDAD DE MÁLAGA:Zhukov, Quero, Fernández, Alarcon, Muñoz (1), Palomeque (2), Oliva, Armada (8), Prtela, Artés (3), Agustín (2), Rudovic (8), Cazorla (1), Castro (3), Moledo (4) i Kahr.HANDBOL BORDILS:González (1), Farrarons, Xicu Reixach, Prat (3), Palahí (8), Masó, Vilanova (1), Canyigueral (6), Moreno (1), Montes (1), Batlle, Bañeras, Pep Reixach (9) i Esteve Ferrer (1).PAR.:2-3, 5-7, 7-10, 8-13, 10-15, 13-18; 16-21, 18-23, 23-27, 25-29, 29-30 i 32-31.

“Ens fa molta ràbia però marxo satisfet perquè estem jugant bé”, va dir Pau Campos després del partit que el Bordils va perdre tot i tenir-lo dominat des de la primera acció i disposar de set gols de marge en la segona meitat (16-23). Però el Màlaga es va llançar a la remuntada i la manca d’idees en atac –dos gols els darrers deu minuts– del conjunt del Gironès va acabar amb un parcial de 6-1 dels locals, que disposarien del primer avantatge a 46 segons del final (32-31).

De més a menys

El camí a la porteria andalusa era una autopista per al Bordils: Pep Reixach va fer el 3-5 en el seu segon gol a la contra, acabant un tres per un. L’extrem havia fet set gols abans del descans (13-18) i encara, perquè Arnau Palahí (6) havia llançat els dos darrers penals dels verds quan el 31 duia un 3/3. Jordi González, amb cinc aturades seguides va disparar la diferència (8-14), Pep Reixach a passada de Farrarons per l’esquena.

Prat i Canyigueral per partida doble (16-21) aguantaven el resultat en la segona meitat i Pep Reixach tornava a ampliar el marge (16-23). Però el Bordils ja no podia córrer i entre Vilanova al pivot (21-26) i Jordi de porteria a porteria (23-28) aguantaven l’escomesa des locals, que passaven a jugar set contra sis sense porter i liderats per Novica Rudovic (8 gols). Jorge Oliva va fer les aturades pel Màlaga que Jordi González havia fet en la primera meitat –Adrià Batlle va acabar en el seu lloc– i l’atac bordilenc va acabar estavellat i sense idees. “El set contra sis ens ha fet molt mal. Hem guanyat totes les facetes en el sis contra sis però l’encert del seu entrenador ha fet que ens remuntessin cinc gols”, es resignava pau Campos, que va valorar la major rotació local i el rendiment a les porteries dels dos equips en la primera i la segona part.