Futbol sala

El derbi dels tres minuts

Futbol sala. En un inici de segona part demolidor, el Barça marca quatre gols, decideix el duel català contra l’Industrias i se situa líder provisional

INDuStrias 3 BARÇA 6

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Borja, Sebas Corso, Sepe, Cardona i Well –cinc inicial– Khalid, Uri Santos, Vidal, David Álvarez, Bermusell i Verdejo.BARÇA:Dídac, Aicardo, S.Lozano, Joselito i Ferrão –cinc inicial– Daniel, Dyego, Rivillos, Adolfo, Arthur i Marcenio.GOLS:1-0 (4’) Uri Santos. 1-1 (23’) Ferrão. 1-2 (24’) Aicardo. 1-3 (24’) Sergio Lozano. 1-4 (26’) Adolfo. 1-5 (30’) Ferrão. 2-5 (31’) Ferrão en pròpia porteria. 2-6 (36’) Adolfo. 3-6 (40’) Cardona.ÀRBITRE:García-Donas Salvador i Moreno Millán. Van expulsar Sepe (10’).PÚBLIC:Un miler d’aficionats al pavelló Nord de Sabadell.

La propera (23-11-19)

Valdepeñas-Cartagena; El Pozo-Movistar Inter; Peníscola-Llevant; Barça -Osasuna; Saragossa-Santa Coloma; Parrulo-Burela; Jaén-Córdoba; Ribera Navarra-Palma

Una acceleració trepidant de tres minuts del Barça en l’inici de la segona part del derbi català va ser decisiva. Els blaugrana van marcar quatre gols i van noquejar un Industrias que, fins aleshores, havia escrit el guió a la seva mida. Ferrão, Adolfo, Aicardo i Sergio Lozano van posar un 1-4 inabastable, els colomencs van abaixar els braços i el Barça va imposar-se en el segon duel català del curs. Els homes d’Andreu Plaza van treure’s l’espina de la copa Catalunya perduda fa un parell de mesos al mateix escenari. D’aquesta manera, els blaugrana s’omplen d’orgull i agafen embranzida de cara a la fase elit de la Champions League de la setmana vinent en què intentaran segellar l’accés a la final a quatre.

Ahir, però, l’Industrias va ser molt millor en l’inici. La pressió alta asfixiava els blaugrana, que van veure com Dídac havia d’intervenir en quatre ocasions per evitar el primer gol. Uri Santos, però, a còpia d’insistir, va trencar la igualada. L’Industrias tenia el partit on volia i el Barça es trobava incòmode. De fet, no van poder ni empatar el partit atacant amb superioritat després de l’expulsió de Sepe per doble groga. Borja, que ahir va ser titular a la porteria colomenca en detriment del lesionat Feixas, es va encarregar de mantenir el zero al caseller.

En la represa, però, la llevantada blaugrana en forma de joc directe, contraatacs punyents i efectivitat altíssima va ser decisiva. L’Industrias semblava ressorgir després d’un temps mort amb l’1-4, però va ser un miratge i els gols anecdòtics de Ferrão en pròpia porta i de Cardona al final no van servir per capgirar la situació. El Barça ja havia decidit el derbi en tres minuts.

ELS PROTAGONISTES

En la segona part és el Barça. Quan t’adorms, et despistes i abaixes el ritme ells et maten
Uri Santos
jugador de l’Industrias
En la primera part no hem tingut l’actitud adient; en la segona, hem fet un pas endavant