La màgia del Blanc i Verd dona un punt al Bordils contra l’Aranda (27-27)

Handbol. Els bordilencs han començat molt bé (9-3) però han anat gairebé tota la segona meitat per sota en el marcador i han empatat amb els gols de Palahí i les aturades de Jordi

El Bordils ha pogut salvar un empat en el duel amb el Villa de Aranda al Blanc i Verd, després d’un altre bon partit en què els de Pau Campos han vist com s’esfumava l’avantatge inicial (9-3). Els bordilencs han anat gairebé tota la segona meitat per sota però al final, els gols de Palahí i les aturades de Jordi han permès acabar empatant un partit que s’havia complicat molt a 9 minuts per acabar amb un jugador menys (22-24).

Inici fulgurant

Rodrigo del Val al contraatac i gairebé quan havien passat tres minuts ha obert el marcador (0-1), amb resposta de Prat i Canyigueral un per cada costat (2-1). L’Aranda encara ha empatat a dos però els locals han trobat el seu ritme ofensiu i, el 6-3 de Prat al contragol, ha fet que el capità fos el primer golejador local en repetir. Jordi parava, al darrere i, al davant, David Masó i Pep Reixach també repetien per disparar la diferència al minut 13 (9-3).

Farrarons i Pep Reixach de penal mantenien el marge (11-4) després d’una doble exclusió visitant però dos minuts a Farra, després, han donat vida al Villa de Aranda (12-7).

Com un mitjó

Un parcial d’1-5, amb quatre gols del canoner Novais, ha fet que el resultat al descans no reflectís la superioritat mostrada per l’equip blanc-i-verd la major part del temps (14-13).

L’Aranda ha empatat a 14 a l’inici de la segona meitat i ha pogut controlar el partit agafant avantatges de dos des d’un parcial de 0-3 (16-18). Esteve Ferrer des del pivot ha pogut encendre el Blanc i Verd (22-23) però l’exclusió de Bañeras a 9 minuts per acabar, amb el desè gol de Novais, de penal (22-24), feia més complicada l’empresa bordilenca.

La fe del Blanc i Verd

Farrarons (23-24) ha respost de seguida i Arnau Palahí ha pogut empatar a 25, de penal i després d’una exclusió visitant. El lateral ha empatat a 26 després amb el seu vuitè gol però el porter de l’Aranda, Luis de Vega, ha tret una mà que evitava l’empat a 27 a llançament d’Esteve Ferrer.

Amb un menys per exclusió de Prat, el central banyolí ha forçat la desqualificació del central visitant, Nico López. Arnau Palahí ha pogut empatar a 27 a 40 segons i després dues aturades de Jordi, la segona a xut de cop franc amb el temps esgotat, han permès el Bordils aconseguir un punt.