Ciclisme

Jofre Cullell, com a casa

Ciclisme. Triomf absolut del corredor del Megamo a la copa catalana de CX a Santa Coloma de Farners, amb més de 250 participants

Jofre Cullell (Megamo) i Sara Gay (Biking Point) van guanyar el ciclocròs de Santa Coloma de Farners, la novena cita de la Copa Catalana que es va fer al Parc de Sant Salvador, amb més de 270 inscrits al que es pot considerar el pati de casa del campió estatal sub-23 de l’especialitat i tercer a la general de la copa del món d’XCO.

Cullell no va tenir cap contemplació i al primer gir es va escapar en solitari per acabar amb 1h05:24, 1:11 menys que Tomàs Misser (Orbea), millor elit. El líder de la general de la copa catalana Albert Poblet (Portet Instal·lacions Ixcor) va completar el podi masculí. Gay va guanyar el duel que va mantenir amb Jordina Muntadas (Corvi) i Veerle Cleiren (Solcam), com Poblet, va ser tercera i consolida el lideratge a la general.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)