Handbol

El Bordils, a la recerca d’un equilibri complex

Handbol. El Torrelavega, el màxim golejador de la categoria, és el nou repte per a l’equip gironí, encara en posició de descens

El Bordils ha millorat les seves prestacions en les darreres jornades però no ha sortit encara de la zona de descens. Avui té un altre duel complicat a la pista del Torrelavega(18.30 h), que és setè i que és l’equip que més diferència té entre gols a favor i en contra de la divisió de plata (36). “El joc que fem no s’adequa a la posició que tenim a la taula, però és veritat que tenim problemes per gestionar partits que anem guanyant perquè d’una banda ens agrada córrer i jugar a un ritme molt alt, però, de l’altra, hauríem de tenir la capacitat també de saber frenar a temps per no quedar-nos sens benzina en els últims minuts”, reflexiona el tècnic de l’equip, Pau Campos, que no disposara avui de Farrerons i Montes, tocats.

El Torrelavega –equip més golejador de la categoria– gaudeix amb un alt ritme de joc i té en principi una plantilla més poderosa que la dels gironins, perquè està pensada per jugar la fase d’ascens a l’Asobal. “Hem treballat aquesta setmana per trobar els seus punts febles però tenen un equip amb totes les posicions doblades i no serà fàcil”, hi afegeix l’entrenador.

PROTAGONISTA

El joc que estem fent no es correspon a la posició a la taula, però encara hem de millorar
Pau Campos
Entrenador del bordils
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)