Handbol

La cançó de l’enfadós

Divisió d’honor plata. El Bordils torna a fer un bon partit però torna a perdre i ja té els llocs de permanència a més d’un partit després d’un sol triomf les darreres vuit jornades

TORRELAVEGA 33 BORDILS 30

TORRELAVEGA:Ábalos (6), Setién, Moreno (1), Prieto (4), González, Araújo, Gómez (1), Agustín, Lombilla, Martínez (4), Rodríguez (3), Cangiani (8), Casanova (1), José Carlos Hernández (3), Daniel Hernández i Colunga (2).BORDILS:González, Xicu Reixach (1), Prat (2), Palahí (2), Vilanova (2), Canyigueral (8), Moreno, Fornès, Batlle, Bañeras (2), Pep Reixach (6), Ferrer (6), Amagat (1) i Pou.PARCIALS:3-3, 6-6, 9-8, 11-10, 14-12, 17-14; 17-18, 22-20, 23-22, 28-25, 31-27 I 33-30.ÀRBITRES:Hoz Fernández i Riloba Pereda. Exclusions a Ábalos (10), Colunga (11’) i Lombilla (46’) pel Torrelavega i a Vilanova (16’), Prat (20’), Fornès (29’) i Palahí (38’) pel Bordils.

El Bordils ha aconseguit una victòria en les darreres vuit jornades de lliga, un botí que afegit als dos empats –els quatre punts a casa– fa que la salvació ja estigui a més d’un partit perquè el primer equip que ara mateix no baixaria, el Novás, en té tres més que els de Pau Campos –el 21-24 al Blanc i Verd cobra més importància, encara. No és alarmant perquè els bordilencs, en el seu setè curs a plata, ja les han vist de tots els colors. Però rebre el Cisne aquesta setmana –dijous a la nit–, el líder de la lliga, i visitar el Sarrià d’aquí a 15 dies no és la major dosi d’optimisme, ara per ara.

“Repetim la història: juguem molt bé però no guanyem”, va dir Pau Campos, resignat, després de perdre a Torrelavega un partit que començaven guanyant gràcies a Canyigueral (0-1 i 3-4). El Bordils va anar a remolc del Torrelavega, menys en l’inici de la segona meitat, quan un parcial de 0-4 culminat per Palahí amb dos gols seguits –els que va marcar ahir– va donar un nou i darrer avantatge visitant (17-18). “Quedava un minut i mig, perdíem de dos i hem arriscat, però res”, va indicar Pau Campos, que malgrat els resultats es va mostrar content amb l’equip: “L’actitud és bona i sabem a què juguem, que és el que compta. Ja sabíem que per guanyar hem d’estar molt bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)