Més esport

El Salt acaba quart en la primera fase de la lliga, al seu gimnàs

Gimnàstica artística. L’Egiba s’endú el triomf i Marina González és la tercera millor

El Salt Gimnàstic Club va ser quart en la primera fase de la lliga Iberdrola, la competició estatal de clubs, la segona edició de la qual el conjunt saltenc va guanyar al juny. La competició es va disputar al pavelló de Salt amb els equips de segona divisió al matí –el Salt va ser cinquè, amb triomf per al Granollers seguit de l’Osona– i els de la primera a la tarda. Avui es tanca la competició amb la tercera.

Les amfitriones comptaven amb Sara Coll, Gina Bou, Bonnie Godino, Marina González, Berta Álvarez, Jana Faixó i Laia Masferrer i van acabar quartes amb 183.168 punts amb el millor resultat de tots els equips en l’exercici de terra. El triomf va ser per a l’Egiba amb 191.166 , seguit de Xelska (187.099) i La Salle Gràcia (183.501).

En la classificació individual la internacional Marina González –or en l’exercici de terra de la copa del món a Szombathely (Hongria) al setembre– va ser tercera darrere Alba Petisco (Esplugues les Moreres) i Lorena Medina (Egiba). La malgratenca va ser la millor en l’exercici de terra.

La lliga té dues fases més al febrer i a l’abril amb la final al juny entre els quatre millors equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)