Futbol sala

L’Industrias empata contra un rival directe

Futbol sala. Els colomencs busquen el triomf per sortir de la zona de descens, però el Ribera Navarra es defensa amb encert

INDUSTRIAS 1 RIBERA 1

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Verdejo, Sepe, David i Well –cinc inicial–; Pablo Vidal, Uri Santos, Corso, Khalid i Bermusell.ASPIL JUMPERS RIBERA NAVARRA:Gus, Lamine, Javi Mínguez, Tripodi i David Pazos –cinc inicial–; Lucas, Nil i Paulinho.GOLS:0-1 (8’) David Pazos. 1-1 (14’) David.ÀRBITRES:Carreira i Ferreiro. Van amonestar Uri Santos, Khalid, Well, David Pazos i Paulinho.

L’Industrias Santa Coloma no va poder guanyar un rival directe de la zona baixa de la classificació, el Ribera Navarra, i l’empat a un gol els manté empatats en punts. Els visitants es van avançar en el marcador en la primera meitat i poc després els locals van poder empatar, i amb l’1-1 es va arribar al descans. L’Industrias va buscar el gol que els situés a davant en el marcador, i ho va anar fent amb més insistència a mesura que van anar passant els minuts, però el seu rival es va defensar amb ordre i encert. Els colomencs es mantenen una setmana més en les posicions de descens.