Més esport

WATERPOLO

Directes a quarts en el mundial júnior.

La selecció espanyola júnior es va classificar directament per als quarts de final del mundial de la categoria que es disputa a Kuwait en finalitzar en la primera posició del seu grup. En l’últim partit del grup B, Espanya, amb dotze jugadors de clubs catalans, va derrotar el Canadà per 7-15. Des de l’inici, la selecció espanyola va dominar i en el descans ja guanyava per 4-8. En l’apartat golejador, van destacar Niko Paul i Bernat Sanahuja, amb quatre gols cadascun. Avui, Espanya té jornada de descans i haurà d’esperar per conèixer el rival de quarts.