Més esport

La Christmas Race té un bon inici gràcies al vent de garbí

Vela. La preolímpica Cristina Pujol (CN Port d’Aro) és sisena en radial femenina i Ricard Castellví (CN Cambrils) lidera la masculina

La 44a edició de la Christmas Race va començar ahir amb les tres regates previstes per a cadascuna de les classes disputades amb vent de garbí de fins a 15 nusos. Hi ha prop de 300 embarcacions, entre vela olímpica i lleugera, i Ricard Castellví (CN Cambrils) va ser l’únic representant de l’Estat que va liderar la seva classe, la radial masculina, amb deu punts de marge respecte al noruec Theodor Middlethon després de signar un 1-3-1.

La bielorussa Tatiana Drovsdovskaya, que va ser als Jocs de Sidney, Atenes, Pequín, Londres i Rio, lidera la categoria femenina, en què Cristina Pujol (CN Port d’Aro), que aspira a classificar-se per als Jocs de Tòquio, va ser sisena. Per a la segona de les quatre jornades, avui, s’esperen vents molt forts al matí i de 15 a 20 nusos al migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)