Més esport

La reusenca Ari Sánchez jugarà la final del Master

Pàdel. La catalana i la madrilenya Ale Salazar guanyen la semifinal per 3-6, 6-3 i 7-6 (6) a la parella revelació formada per Delfina Brea i Beatriz González

La reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar, la segona parella del món, jugaran la final de l’Estrella Damm Master Final que es disputa al Palau Sant Jordi, després de guanyar en la semifinal a la parella revelació del torneig, l’argentina Delfina Brea –20 anys–, i la malaguenya Beatriz González, de 18. L’enfrontament ha durat més de dues hores i mitja i la catalana i la madrilenya s’han imposat per 3-6, 6-3 i 7-6 (6), remuntant fins a tres boles de partit. Les seves rivals en la final seran les número u del rànquing mundial, la canaria Marta Marrero i la madrilenya Marta Ortega, que han guanyat sense problemes la primera semifinal per 6-3 i 6-1 a l’argentina Cacilia Reiter i a l’andalusa Carolina Navarro. La final es jugarà demà a partit de les dotze del migdia.

En la categoria masculina l’argentí Fernando Belasteguín per un costat i el brasiler Pablo Lima per l’altre defensaran el títol que van guanyar plegats en l’edició de l’any passat. Fernando Belasteguín (40 anys) ara juga amb el seu jove compatriota Agustín Tàpia (20 anys) i en la semifinal han derrotat per 6-3 i 7-5 els andalusos Paquito Navarro i Juan Lebrón. En la segona semifinal el brasiler Pablo Lima que ara fa parella amb el madrileny Alejandro Galán han necessitat tres sets i dues hores i mitja per derrotar els argentins Carlos Gutiérrez i Maxi Sánchez per 6-4, 4-6 i 6-1. La final serà a demà a partir de les deu del matí.

Aquesta jornada de semifinals de l’Estrella Damm Master Final ha batut el rècord d’assistència en una mundial de pàdel amb un total de 9.585 persones que han omplert per complert les graderies del Palau Sant Jordi de Barcelona. S’ha superat clarament el rècord de 7.279 que tenia l’edició 2018 del Master Final de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)