Més esport

La reusenca Ari Sánchez jugarà la final del Master

Pàdel. La catalana i la madrilenya Ale Salazar guanyen la semifinal per 3-6, 6-3 i 7-6 (6) contra la jove parella revelació: Delfina Brea i Beatriz González

La reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar, la segona parella del rànquing mundial, jugaran la final de l’Estrella Damm Master Final que es disputa al Palau Sant Jordi. La catalana i la madrilenya van guanyar en la semifinal la jove parella revelació del torneig, formada per l’argentina Delfina Brea, de 20 anys, i la malaguenya Beatriz González, de 18. L’enfrontament va ser espectacular, va durar més de dues hores i mitja, i Ari i Ale es van imposar per 3-6, 6-3 i 7-6 (6) remuntant un set i tres pilotes de partit.

Ari Sánchez i Ale Salazar van anar de menys a més en la semifinal. En el primer set la reusenca va cedir dues vegades el seu servei, però en el segon va començar a mostrar la seva solidesa i no va cometre cap error. En el tercer i definitiu set Brea i González es van avançar amb un 4-5 i van tenir tres pilotes de partit. Amb cops espectaculars Ari Sánchez va anivellar el marcador i es va arribar al tie-break en què la catalana i la madrilenya van aprofitar la segona pilota de partit per aconseguir la victòria i la classificació per a la final.

Les rivals en la final seran les número u del món, la canària Marta Marrero i la madrilenya Marta Ortega, que van guanyar sense problemes la primera semifinal per 6-3 i 6-1 a l’argentina Cecilia Reiter i l’andalusa Carolina Navarro. La final es jugarà avui a les dotze del migdia.

Rècord de públic

Aquesta jornada de semifinals de l’Estrella Damm Master Final ha batut el rècord d’assistència en un mundial de pàdel amb un total de 9.585 persones que han omplert les graderies del Palau Sant Jordi de Barcelona. S’ha superat clarament el rècord de 7.279 que tenia l’edició 2018 del Master Final de Madrid.

En la categoria masculina l’argentí Fernando Belasteguín per un costat i el brasiler Pablo Lima per l’altre defensaran el títol que van guanyar plegats en l’edició de l’any passat. Fernando Belasteguín (40 anys) ara juga amb el seu jove compatriota Agustín Tapia (20 anys) i en la semifinal van derrotar per 6-3 i 7-5 els andalusos Paquito Navarro i Juan Lebrón. En la segona semifinal el brasiler Pablo Lima, que ara fa parella amb el madrileny Alejandro Galán, va necessitar tres sets i dues hores i mitja per derrotar els argentins Carlos Gutiérrez i Maxi Sánchez per 6-4, 4-6 i 6-1. La final es jugarà avui a les deu del matí.

Semifinals femenines
Marrero / Ortega - Navarro / Reiter 6-3 i 6-1
Sánchez / Salazar - Brea / González 3-6, 6-3 i 7-6 (6)
Semifinals masculines
Belasteguin / Tapia - Navarro / Lebrón 6-3 i 7-5
Lima / Galán - Gutiérrez / Sánchez 6-4, 4-6 i 6-1
Final masculina
Lima / Galán - Belasteguin / Tapia 10 h
Final femenina
Sánchez / Salazar - Marrero / Ortega 12 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)