Atletisme

Victòries de Carrasco i Cebollada a Vidreres

Atletisme. Pau Congost i Paula Fabregat són els campions del Circuit Gironí de Cros, gran premi Consell Comarcal de la Selva

Òscar Carrasco (AE Matxacuca) i Laura Cebollada (UA Barberà) van guanyar el 31è cros de Vidreres, que es va disputar en la modalitat de cros curt (5.500 m) i que va posar punt final al Circuit Gironí de Cros, gran premi Consell Comarcal de la Selva i trofeu Diputació de Girona. En nois, Òscar Carrasco va guanyar amb tres segons d’avantatge sobre Andreu Marimón. Pau Congost (CN Banyoles) va ser sisè però es va emportar el títol de campió del circuit.

La prova femenina la va dominar Laura Cebollada i va guanyar davant de Blanca Batlle (AA Palamós), atleta sub-18, que va arribar a set segons. Paula Fabregat (AE Manel Blancafort) va ser la campiona del circuit.