El Bordils posa a prova els nervis del Cisne (32-29)

Handbol. L’equip ha arribat al final del partit amb opcions tot i encaixar un 5-0 a la primera meitat i un 4-0 a la segona

El Bordils ha posat fi a la seva ratxa de triomfs (tres) i ha perdut a la pista del líder, el Cisne. Els gallecs només han perdut un partit en tota la lliga, fora de casa a l’octubre, però han patit més del que s’esperaven sobretot quan s’han quedat amb un home menys i els bordilencs s’han posat a un gol en dues ocasions al tram final. Dues pèrdues no forçades i la fiabilitat local en atac han desequilibrat la balança.

El Bordils s’ha refet del 2-0 en els primers 1:15 de partit i amb les aturades de Jordi al darrere i els gols de Canyigueral (el tercer del lateral esquerrà era l’empat a 6) ha pogut entrar al partit. Vilanova sol al contraatac i Xicu Reixach en contragol castigaven el mal balanç del Cisne i, els verds, es posaven per davant per primer cop al 12:10 de partit mitjançant Canyi. Palahí (8-9 i 12-13) mantenia l’avantatge visitant dos cops (8-9 i 12-13) però un parcial de 5-0 abans del descans, amb exclusió a Vilanova entremig, ha permès els gallecs marxar al descans 17-14, amb gol in extremis de Xicu.

El mateix Xicu des de l’extrem esquerre i quan només havien passat 23 segons ha obert el marcador a la segona meitat (17-15). El Cisne ha replicat de seguida i el Bordils ha entrat a l’intercanvi amb Pep Reixach apareixent al pivot (18-16 23’), David Masó en arribada després de l’aturada de Jordi (18-17 24’), Canyigueral traient el braç esquerre (19-18 25’). Pep Reixach ha empatat a 19 al contraatac superat el minut 5 de la segona meitat i Palahí a 20 al 27’ en una molta bona circulació de pilota del Bordils.

Pep reixach ha posat el Bordils per davant a vint-i-un minuts i mig per acabar (20-21), moment des del qual els locals ha fet un altre parcial, en aquest cas de 4-0 perquè Canyigueral hi ha posat fi amb el seu setè gol al 16:09 de la segona (24-22) per entrar en un intercanvi que deixava el marge local en dos.

L’exclusió de Picallo a set minuts per acabar, pe retenir la pilota després d’un atac fallat, ha encès els ànims dels locals, que veien com Pep Reixach (28-27) i Palahí ajustaven més el marcador (29-28).

Una pilota perduda en estàtic a dos minuts i el gol de Sánchez –el tercer local que arribava als cinc– amb la defensa del Bordils oberta, com tota la segona meitat, ha tornat al diferència als tres a un minut i mig, moment en què Pau Campos ha demanat temps mort.

Una altra pèrdua no forçada i el posterior gol local sentenciava el duel, que tancaria Palahí (32-29).