El Sarrià empata amb el Ciudad Real (19-19)

Handbol. Els sarrianencs han tingut la pilota tot el darrer minut però no han pogut llançar. Els porters han estat els millors del partit

El Sarrià ha enllaçat la segona jornada de lliga a casa sense guanyar, amb l’empat amb el Ciudad Real, després de tenir la darrera possessió del partit tot l’últim minut i no poder llançar. L’equip de Salva Puig tanca la primera volta amb 15 punts després del seu primer empat.

Kotanidis a la porteria visitant i Guiti i Moreno –penal aturat amb 2-0– a la local han estat els millors del partit. Ja a la primera meitat (10-10) el grec a parat les dues primeres contres del Sarrià i una altra més clara a Fina, amb 5-4. Nitu Pórtulas ha fet els dos primers gols del partit i, els manxecs, han necessitat més de sis minuts per marcar Krook, 2-1. Després, Sergi Mach ha fet despertar el seu equip amb dos gols (3-2, 10’) i, l’altre català del Ciudad Real, Carles Asensio, feia l’empata a 5.

El tercer gol de Nitu Pórtulas tornava a donar la màxima als locals per quart cop (8-6) i, Arnau Rovira, n’hi afegia una altra (9-7) abans que els visitants fessin l’empat a 10 a mig minut per acabar la primera meitat.

Pere Arnau al sis de la segona ha donat el sisè marge de dos gols al Sarrià, amb Moreno de porter els primers minuts i Javier de la Cruz aixecant el dit en la festa dels porters perquè s’ha quedat amb la pilota a la mà en un llançament d epenal de Nitu Pórtulas.

Carles Asensio al minut 17 ha donat el primer avantatge al Ciudad Real (14-15) i Urain el segon després (15-16). Un gol de Nitu Pórtulas de murri, després de fer rebotar la pilota en un rival, empatava de nou el partit a 16 i, entre Pere Arnau i Mariscal, capgiraven el marcador després del tercer avantatge manxec (18-17).

Héctor González Díaz ha estat desqualificat de manera directa a 2:15 i amb empat a 18 al marcador, per acabar per una acció sobre Mariscal.

Pere Arnau de penal ha fet el 19-18 a menys de dos minuts i de penal i Victoriano Gómez per dalt ha empatat de seguida. Salva Puig ha demanat temps mort a 1:02 pel final però malgrat l’amenaça de passiu el Sarrià no ha pogut llançar i Pere Arnau, a la desesperada amb cop franc i barrera amb el temps esgotat, ha enviat el llançament a fora.