El Bordils surt escaldat d’Antequera (37-19)

Handbol. Les baixes i les exclusions a la primera meitat han deixat els bordilencs sense opcions al descans (16-9) i, la segona meitat, s’ha convertit en una penitència

El Bordils ha enllaçat la segona derrota entre el final de la primera volta (32-29 al camp del líder) i l’inici de la segona, en unes circumstàncies molt diferents perquè si fa una setmana a Pontevedra els bordilencs havien posat a prova un equip que només havia perdut un partit, fora de casa, aquest migdia la pallissa és de les que no s’obliden fàcilment. Tampoc les circumstàncies, amb una rotació curta i baixes sensibles a l’equip de Pau Campos.

Dos instants

Jairo Montes i Marc Prat han donat dos avantatges al Bordils, el pivot al primer minut (0-1) i l’extrem al tercer quan l’Antequera s’acabava de quedar amb un jugador menys (1-2). Però els andalusos han mantingut el pols (2-2) i, després, als catalans els han anat caient exclusions: Carles Pou al minut 5, Marc Prat al 8 amb 4-3 –Xicu Reixach havia empatat a 3– i Joan Vilanova al 15 amb 7-4 al marcador. El temps mort de Pau Campos no ha aturat la progressió dels locals, que després d’aturar el rellotge per preparar la darrera acció de la primera meitat, marxaven al descans 16-9.

Un calvari

El parcial de 3-0 a l’inici de la segona meitat, amb tres gols de Chispi –Juan Antonio Vázquez Diz–, ha marcat el que seria la segona meitat per al Bordils, que després del primer gol d’Adrià Fornès (19-10) i amb una nova exclusió de Vilanova, s’ha vist atropellat: 24-10, temps mort de Campos al minut 9. Els locals s’han arribat a posar 16 gols amunt: 28-12.

Els crits d’Espanya, Espanya, al Fernando Argüelles, han furgat la ferida del Bordils, que al tram final s’ha vist dinou gols avall (34-15, 35-16, 36-17).