Més esport

La vuitena jornada de Dona i Esport, el 8 de març

Poliesportiu. Es farà a les places de Salvador Espriu, de Calvet i Rubalcaba, a la llera del riu Onyar i a la plaça de Catalunya

La vuitena edició de la Jornada de l’Esport Femení es farà el diumenge 8 de març a Girona, amb activitats dirigides a nenes, noies i dones que es duran a terme a la plaça de Salvador Espriu, a la plaça de Calvet i Rubalcaba, a la llera del riu Onyar i a la plaça de Catalunya entre les 9.30 i les 13.30 h.

La presentació de Dona i Esport, que va néixer el 2013 per trencar estereotips i difondre la pràctica esportiva femenina a partir de la creació d’un espai de visualització, d’iniciació i de reconeixement; ha comptat amb el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau; la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a Girona, Fina Surina, i la coordinadora de la Jornada d’Esport Femení, Olga Praderas.

La jornada amplia la seva oferta amb el kangoo, els jocs tradicionals del bèlit i les bitlles catalanes, el copbol i el corfbol, a les 21 disciplines esportives que ja s’hi feien: hoquei sobre patins, gimnàstica rítmica, tennis de taula, gimnàstica artística, atletisme, handbol, rugbi, bàsquet, piragüisme, tennis, patinatge, marxa nòrdica, voleibol, bàdminton, futbol, paleotraining, escacs, ciclisme, nàutica, judo i surf de rem.

Hi ha activitats paral·leles i d’assessorament en fisioteràpia i psicologia i, per primer cop, d’iniciació a les curses d’orientació, a càrrec dels Aligots.

Una de les principals novetats d’aquesta edició és que mares i filles podran participar-hi juntes. El Col·legi de Psicòlegs ha impulsat una taula rodona amb especialistes on es presentarà el Decàleg per a mares i pares d’esportistes, per donar pautes d’orientació i acompanyament més conscient de les esportistes en el seu camí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)