Tennis taula

Clàudia Caymel guanya el títol estatal absolut

Tennis de taula. La jugadora del Tramuntana de Figueres derrota en la final femenina la favorita, Ana García (UCAM), per un clar 4-0

Clàudia Caymel, del Tramuntana de Figueres, va guanyar per primera vegada el títol individual femení de l’estatal absolut. La jugadora catalana va superar en la final per un clar 4-0 (11-6, 11-5, 12-10 i 11-4) la granadina Ana García (UCAM Cartagena). Clàudia Caymel va disputar un partit molt seriós i no va tenir gaires problemes per superar García, que tenia el suport de la seva afició, ja que els estatals s’estan disputant a Armilla, a Granada. La granadina, però, en cap moment va inquietar la catalana.

En la semifinal, Clàudia Caymel va derrotar per 4-0 la madrilenya Ángela Rodríguez (Collado). La calellenca Alba Fernández, del Suris Calella, va arribar a la semifinal i va perdre per 4-1 contra Ana García i es va emportar la medalla de bronze.

Fernández en els dobles

En la final de dobles femenins el títol va ser per a Alba Fernández (Calella) i Marina Ñíguez (Alacant). Van superar en la final per un ajustat 3-2 (15-13, 13-11, 7-11, 7-11 i 12-10) Clàudia Caymel i Sofía Barba, del Rivas de Madrid. Avui comença la competició per equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)