Handbol

El Bordils vol mirar d’aturar l’Alcobendas

Handbol. L’equip més en forma, al Blanc i Verd (19 h)

El Bordils té aquest vespre (19 h) el partit que s’havia de jugar el dia 22 i que l’enfronta a un dels equips més en forma de la categoria, l’Alcobendas, en el que serà el tercer desplaçament seguit dels madrilenys. Cinquens, han estat els primers a puntuar a Antequera –empat a 22 on el Bordils va perdre 37-19 diumenge passat– i van guanyar 33-42 el Barça B.

“Té un joc molt ràpid i dinàmic, serà un partit atractiu perquè si estan en ratxa són molt difícils d’aturar. Hem de mirar de frenar-los”, diu l’entrenador del Bordils, Pau Campos, que confia a recuperar els jugadors que van viatjar a Màlaga tocats. –Tomàs Bañeras va ser intervingut dijous del menisc. “No és el dia de veure qui corre més” apunta l’entrenador que, del rival, en destaca Alfonso de la Rubia per ser un dels màxims golejadors de la categoria, amb una llarga trajectòria a l’Asobal i capaç de resoldre situacions complicades quan la pilota crema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)